Pagini

vineri, 3 februarie 2012

Un altfel de french

Buna!
     Ce faceti? Va place zapada care este afara?   Mie deja a inceput sa nu imi mai placa. Este frumoasa zapada, dar fara viscol si fara frig:(. In fine asta este. Sa trecem la tema de astazi. Stiti ce face un om cand se plictiseste?  Se apuca sa picteze.Si am zis sa ma apuc si eu sa fac ceva pe unghiile mele. Ar fi trebuit sa am putin chef sa le curat dar las asta pe diseara. Asa ca am zis sa incerc cateva din ojele mele. Si m-am pus pe treaba . O sa vedeti ce mi-a iesit. Dar sa nu radeti de mine pentru ca recunosc, sunt varza la partea asta cu ojele, unghii etc. Mie unghiile mi le face o vecina. Rusine sa imi fie nu?
Am inceput prin a dat un strat cu oja Orhide. De fapt este un Calcium Gel. Si a iesit asa.


Apoi un alt strat.

Si apoi am zis sa mai incercam ceva. Am cautat prin ojele mele si mi-am ales 5 bucati. Si anume Nirvana nr 468; Golden Rose Paris nr 92; Orhide Venus ; Gabrini nr 314 si Leydi nr 799.



Dupa ce le-am ales am incercat un mic french. Pe fiecare unghie cate o culoare. Si a iesit o mare tampenie:)))



Ce ziceti? Va place ce a iesit?  Mie nu prea sincer. Dar macar am incercat nu?
Acum va las. Ma duc sa incerc si eu zapada de afara pana nu se topeste. Va pup!

3 comentarii:

  1. Super dragut! Felicitari pentru inspiratie. Dupa ce achizitionez si eu mai multe nuante cred ca voi incerca si eu. Cred ca ar fi mers si cate o floricica cu petale de culori diferite :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc....la varianta cu floricele nu m-am gandit...si nu prea stiu sa fac bn floricele...azi voi posta ceva de gneul..ai sa vezi ca nu imi iese deloc

      Ștergere