Pagini

miercuri, 15 februarie 2012

Review : Sapun lichid ON LiNE

Buna!
Azi revin cu o parere sincera despre produsele ON LiNE.
In primul rand as vrea sa le multumesc celor de la Apollo Mod Distribution, deoarece au fost primi care m-au ajutat si m-au sponsorizat cu seturile Online. Si cum au fost foarte draguti mi-au trimis si mie pentru testare 2 sapunuri lichide. Unul cu aroma de liliac si unul cu aroma de masline.


Cele 2 produse au fost trimise prin curier intr-o dupa amiaza rece, in care ningea foarte tare. Tin minte cand m-au sunat cei de la curier am zis" Gata ies acum sa va astept". Eram nerabdatoare sa primesc cadoul meu. Tipul mi-a spuns ca o sa mai intarzie 10 minute. Eu tot am iesit de cand m-au sunat.

Am desfacut cutia ( care era foarte bine ambalata...coletul avea pe el scris "fragil") Deci produsele au ajuns la mine intr-o stare foarte buna.
Am incercat imediat ambele produse. Am ramas impresionata de mirosul celui cu aroma de liliac , Insa si cel de masline este foarte bun.
Cel cu aroma de liliac are un parfum intens care persista pe maini  mult timp, iar cel de masline are un parfum subtil si lasa mainile foarte catifelate.
Imi place foarte mult faptul ca au pompita, ceea ce imi da voie sa dozez cata cantitate vreau de sapun.
Ca si cantitate este foarte mult, 500 ml, suficient pentru o perioada buna de timp.
Este foarte bun pentru mainile uscate. Imediat dupa folosire acetea nu vor mai fi uscate, vor fi foarte fine si vor avea un miros placut ce persista pentru mult timp.
Eu acum folosesc mai des pe cel cu aroma de liliac. Toata familia il adora.  Odata cu folosirea acestui sapun simtim ca aveam in casa flori de liliac.

Pe langa aromele de liliac si masline, produsul se regaseste in urmatoarele variante de arome:
 Lapte si Miere, Lacramioare,Castravete, Tei, Magnolie,Lavanda,Fruit Line Zmeura, Piersica, Mar Verde.
Azi am avut drum la un supermarket si am gasit acolo sapunul lichid cu aroma de miere si lapte si cel cu aroma de magnolie. Cand se vor termina cele pe care le am cu siguranta le voi cumpara pe acestea din supermarket.
Produsul este disponibil in hypermarketuri  la pretul de 9.5 RON/ buc. (500 ml).

Va recomand produsele ON LiNE!
 
PS: Am avut marele noroc sa castig pe un blog setul ON Line . Acesta contine:
  •  o spuma de baie - Marin
  • o sare de baie - lapte si miere
  • un sapun lichid - Masline
Cu siguranta sapunul castigat il voi oferi mamei mele.

2 comentarii: