Pagini

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Asteptari

Buna fetelor!

Ce faceti? Zilele astea am avut si eu putin timp de stat pe blog. Si cu ocazia asta am rasfoit si putin site-urile mele preferate. 
L-am pus in tema pe iubitul meu cu ce vreau sa primesc cadou:))). Chiar daca este plecat in acea perioada i-am spus ca poate da comanda online:)). Nu ma supar.

Nu o sa va vina sa credeti ce l-am pus sa imi cumpere. 
Lenjerie intima:))
Sunt nebuna nu? Ma caracterizeaza genul acesta de nebunii.

I-am aratat site-ul E-lenjerie si am zis ca las la aprecierea lui ce imi cumpara.
Am incredere in gusturile lui.
Poate imi cumpara excat ce imi doresc eu.
Am pus ochii pe cateva lucruri cum ar fi:









Va place ce mi-as dori eu. ?Acum las la aprecierea lui dar cel mai mult mi-as dori sa primesc halatul si mai ales pe nuanta rosu.
Mai am pustin de asteptat si o sa vad ce imi cumpara.
Voua ce va place de pe site-ul E-Lenjerie?
Va pupacesc dulce! 

3 comentarii:

  1. nebuna nu - acum sa vedem in ce ar vrea el sa te vada inbrcata in halat nu cred asa ca cred ca o sai o mega surpriza din partea lui de ce nu geva nebunesc daca nu acum atunci cand ,cand o sa ai copii si o sa fii full de treaba de la spalat ,calcat ,gatit plnbare in parc,curat etc eu sunt deja curioasa daca o sa inpartasesti u noi ce ai primit .pop

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca orice femeie ar trebui sa aiba parte de astfel de rasfat, pentru ca ne face sa ne simtim mai bine, sa ne punem in valoare atuurile. Bianca, sa sti ca daca prietenul tau nu iti va oferi acest cadou de ziua ta, il poti surpinde tu cu un astfel de costumas. Intotdeauna trebuie sa indepartam rutina din relatie si consider ca astfel de jocuri sunt printre metodele preferate. Din cele 3 poze de mai sus, acel halat trebuie sa iasa din discutie. Ce sa vada, draga, baiatul prin halatul asta? Mai bine alege acest model Halat de noapte Kinga 1800 Countess (http://www.e-lenjerie.ro/halat_de_noapte_kinga_1800_countess-p5480.html), cu siguranta e mai sexy. Insa cum tu te vei casatori in curand, iti recomand sa achizitionezi ceva cu acesta tema, de exemplu Sutien push-up si chilot tanga MISTRESS 4. (http://www.e-lenjerie.ro/sutien_push_up_si_chilot_tanga_mistress_4_-p3163.html). Si mie imi plac seturile, insa sunt innebunita dupa Babydolls, ca acesta Babydoll LADY LOVE. (http://www.e-lenjerie.ro/babydoll_lady_love_-p1371.html). Acum insa suntem curioase ce alegi tu

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt frumoase toate.
    Este frumos halatul si util, mie imi place mult.
    Asteptam sa ne spui ce ai primit cadou.
    Oricum sa porti cu placerea indiferent ce iti alege sigur va fi ceva foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere