Pagini

luni, 24 septembrie 2012

A venit toamna

Buna!

Ce faceti fetelor?

Odata cu sosirea toamnei trebuie sa ne schimbam garderoba.
Deja nu mai putem purta atat de mutl tricouri, fustite..si trebuie sa trecem la hainutele mai grosute.
Cei de la Fashion Queen ne vin in ajutor cu noile hainute pentru toamna.
Vin si eu cu un ajutor si va dau cateva idei :



Tunica dintr-un material tricotat intr-un model neted si cu o croiala foarte moderna. Se muleaza dupa corp subliniid talia si formele corpului intr-un mod foarte placut, se leaga in talie cu un cordon si este prevazuta cu nasturi in partea din fata. la nivelul coatelor sunt aplicate petice dintr-o culoare contrastanta. 



Bluza foarte draguta cu o forma prelunga. Manecile pleaca usor largi de la umar pana la nivelul cotului, iar de acolo se muleaza frumos. Cu un model delicat si confectionata dintr-un material placut la atingere , aceasta bluza se muleaza perfect pe corp. La spate este prevazuta cu un model superb de capse care o face deosebita.





Pulover gros potrivit pentru serile friguroase de iarna in care doriti sa fiti provocatoare, Are croiul asimetric si manecile largi, perfect pentru a va simti comfortabula cand il purtati. prezinta o combinatie de culori frumoase si trei nasturi in partea din fata.
Aveti ce alege. Au foarte multe modele frumoase.
Voua ce va place de pe site-ul celor de la Fashion Queen
Va pup dulce!

3 comentarii:

  1. Mie imi plac foarte mult rochitele.Ai de unde sa alegi..pentru la anul am deja 2 rochite pe care vreau sa mi le iau pentru o nunta foarte importanta:)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate hainute frumoase sunt pe site-ul asta....De cand tot zic si eu ca o sa strang ceva banuti sa-mi fac niste achizitii...si tot n-am mai reusit:( Poate reusesc de acum, ca doar am devenit si eu salariata:))Macar 2-3 rochite sa-mi iau:D:*:*
    Ps:Te pup dulce!Nu ne-am "auzit" demult;):*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da :*:* asa zic si eu mereu sa imi aiu si tot dau banii pe altceva..mai ales aucm ca na suntem si noi miresici la anu...ma bucur pt tine ca estio salariata...sa iti fie de bn in noul loc de munca:**:..chiar de mutl nu am ami vb..asa este vara mai putin pe ent iar toamna cu muraturile:)).te pup dulce!@

      Ștergere