Pagini

luni, 30 iulie 2012

Review Supliform de la Hofigal- Vegis.ro

Buna dragele mele!

Azi o sa va prezint gelul SUPLIFORM primit pentru testare de la magazinul online Vegis.

Am fost foarte incantata cand am primti acest produs si am inceput imediat testarea lui.


Ce spune producatorul:

 Prezentare

Produs natural cu extracte de Hedera helix, Aesculus hippocastanum, Capsicum anuum, uleiuri esentiale.
Compozitie: saponine, hederina, hederozida A, rutin, rutozid, acid clorogenic si cafeic, fitoestrogeni, carotenoide, tocoferoli, capsicina, enzime lipolitice, glicozide triterpenice, escina, afrodescina, argirescina, criptoescina, flavonozide, glicozizi ai cvercetolului si camforului, vitamine, protoantocianidine, linalol, acetat de linalil, camfor, eucaliptol, a, �-pinen, limonen, mentol, acetat de mentil, mentona, citronelol, geraniol, acetat de geranil, acetat de citronelil, neril, sesquiterpene, oligoelemente (K+, Na+, Mg2+, Ca2+, Fe2+), etc.



Indicatii

Nu sau semnalat efecte secundare adverse.

Actiuni

Datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice intre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, previne si amelioreaza fenomenele de celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite. Prin actiunea usor revulsiva, de activare a microcirculatiei datorate capsicinei si componentelor din uleiurile esentiale, se absorb prin piele componentele vasculo-protectoare (flavonozide, proantocianidine), antioxidante (carotenoide, tocoferoli, fitoestrogeni) ca si componentele hormono-mimetice (acid clorogenic, etc.). Un rol deosebit in aceste procese il au sistemele enzimatice ce se gasesc in extractele de plante utilizate. Toate aceste componente implicate in amendarea proceselor inflamatorii, contribuie la actiunea lipolitica de indepartare a depunerilor excesive de grasimi. Ca urmare se reduc sau dispar fenomenele inflamatorii caracteristice celulitei, cele distrofice prin depuneri excesive de grasime si modificari ale colagenului pielii (vergeturi, etc.) revenind la normal elasticitatea si aspectul sanatos al pielii. Totodata produsul are actiune relaxanta, decongestiva, tonic musculara, sedativa conferind pielii un aspect placut catifelat si un tonus pozitiv al intregului organism.

Administrare

Uz extern, se aplica in strat subtire, pe zonele afectate, prin masaj, 10-15 minute, in cure de 10-12 zile. Se poate utiliza de 1 - 3 ori / zi. 




Ce spun eu:

Mie mi-a placut foarte mutl acest gel . Nu am reusit sa il aplic 10 zile la rand .  Am avut zile in care am uitat de el:). Spre rusinea mea. De cateva zile am reinceput sa ma dau cu el. Il folosesc foarte mult pentru masajul spatelui si pot sa spun ca are un efect foarte bun. Este foarte relaxant. Are un miros destul de placut. Este putin intepator la miros dar mie imi place foarte mult. Este necesara o cantitate mica deoarece se intinde foarte bine si intra repede in piele. Dupa folosire pielea ramane foarte catifelata si simti senzatia aceea de " arsura" a grasimii. Ceea ce ma face sa cred ca isi face bine treaba.
Eu ma dau in special seara cu el. Il intind pe piele si incep sa masez usor usor, timp de 10 minute. Imi place senzatia.  



Ca nota normal ca ii ofer 10.

Pret: 8.88 lei
Cod: HOF7134 
Categoria: Slabire si modelare
Producator: HOFIGAL
Prezentare: Tub de plastic
Greutate: 75 ml



Multumesc mult vegis.ro pentru produsele minunate folosite pentru testare!

Va pup!


4 comentarii:

  1. il am si eu.Este foarte bun.Mult mai bun decat alte produse iar pretul este foarte mic

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am reinceput astazi testarea cu gelul anticelulitic de la Blanchette B.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am folosit acum cativa ani si imi placea ca imi plasa o piele fina.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am folosit si eu acum cativa ani si stiu ca mi-a placut, eu il foloseam pentru celulita :P si acum folosesc produse anticelulitice, desi sunt cat de cat norocoasa ca nu am foarte multe celulita...asa ca mie cremele anticelulitice mi se par ok in limita a cat pot face ele :D

    RăspundețiȘtergere