Pagini

sâmbătă, 28 iulie 2012

Review - Cafea de cicoare 100% instant Solaris - Vegis.ro

Buna dragele mele!
Astazi o sa va vorbesc despre  Cafeluta De Cicoare 100% instant Solaris pe care am pirmit-o pentru testare de la magazinul online Vegis.




Ce spune producatorul:



Cicoarea are radacina bogata in inulina, prebiotic natural, cu proprietati asupra sanatatii dovedite stiintific. Inulina obtinuta din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajuta in curele de slabire , deoarece stiuleaza digestia si reduce valoarea nutritica a hranei. 
Cel mai important beneficiu pe care il aduce inulina este stimularea dezvoltarii microflorei potrivite in intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capata un gust asemenator al cafelei. De aceea, de multi ani cicoarea reprezinta o alternativa pentru cafea.
Ingrediente: radacian de cicoare prajita.

Mod de preparare: Puneti intr-o ceasca 1lingurita de cicoare (1.5g) si adaugati 100ml de apa fierbinte. Puteti adauga lapte de vaca sau vegetal, ceai, frisca sau condimente (scortisoara, ghimbir, cardamom, etc).

Se poate consuma si rece sau sub forma de frappe, cu inghetata si frisca. Se poate adauga la compozitia prajiturilor si altor deserturi.



Parerea mea:

Mi-am dorit atat de mult sa vad cum este aceasta cafeluta.  Auzisem tot felul de pareri despre ea si curiozitatea a fost si mai mare. Da vad ce gust si ce efect are. 
Dupa cum vedeti cafeaua este intr-un borcanel de 50g, suficienta pentru o luna , mai ales ca eu beau doar o cafea pe zi.
Mi-a placut foarte mult capacul si modul de inchidere. Mai am obiceiul sa nu inchid bine capacul dar la acesta nu am nici cea mai mica sansa sa nu il pun bine. Ceea ce ma bucura tare mult.

De cand am primit aceasta cafeluta am baut in fiecare zi pana am terminat-o.

Cine are probleme cu digestia recomand aceasta cafea:))
Chiar o prietena abia astepta acest review sa vada ce spun despre mersul la baie, deoarece eu in primele zile am cam exagerat si am baut 2 cafelute pe zi. Asa ca va imaginati cum am stat cu mersul la baie ,nu:)))? Cateva zile a trebuit sa intrerup consumul deoarece mergeam foarte des la baie si deja o dadusem in alte probleme:)).

La gust este foarte buna. Are un gust asemanator sirpului de la crema de zahar ars. Bun nu?
Eu am canita mea rosie primata de la soacra mea in care beau tot...si cafea, si lapte si ceai .
Am pus 2 lingurite de cafeluta si o lingurita de zahar.



Peste am pus apa calduta. O puteti face si cu apa fierbinte dar pe caldurile astea numai apa fiarta nu ne trebuie. 
Cafeluta face o spuma deasupra.


Arata bine nu?
Cum va spuneam, este delicoasa aceasta cafea si este buna si la gust si pentru digestie. Tot odata se pare ca ajuta si la slabit.
O recomand iar ca nota de la mine are 10+

Pret: 8.93 lei
Cod: SOL21154
Categoria: Cafea, Cacao
Producator: SOLARIS
Prezentare: Borcan de sticla
Greutate:  50 g


O puteti cumpara de aici din magazinul cu produse naturiste Vegis.ro.
Voi ati folosit aceasta cafeluta? Cum vi se pare?
Va pup!

6 comentarii:

  1. toate cafelele de la solaris(ma refer la cele ce pretind ca sunt din cicoare),NU SUNT 100% cicoare,ci amestecate cu alte cereale.PUNCT,ptr. cei ce le promoveaza aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. toate cafelele de la solaris(ma refer la cele ce pretind ca sunt din cicoare),NU SUNT 100% cicoare,ci amestecate cu alte cereale.PUNCT,ptr. cei ce le promoveaza aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cafeaua este un stimulent foarte puternic si cu efecte benefice pt sanatate. Recomand produsele cosmetice pe baza de cafea

    RăspundețiȘtergere
  4. CONSUM SI EU DE CCA UN AN. NU AM OBSERVAT CA ESTI NEVOIT SA MERGI PREA DES LA BAIE, DAR UNEORI, IN FUNCTIE SI DE ALIMENTATIE, CREAZA BALONARE(GAZE) EU PIUN SI 1/3 LIGURITA DE SCORTISOARA. ESTE MINUNATA!

    RăspundețiȘtergere