Pagini

sâmbătă, 7 iulie 2012

Cea mai grea alegere

Hello girls!

Azi voi atinge un subiect delicat. Nu stiu voi insa pentru mine alegerea rochiei de mireasa este cea mai grea decizie. 
Deja mai am exact un an pana voi imbraca rochia de mireasa am inceput deja sa caut modele. 
Va fi foarte foarte greu sa fac o alegere. 
In aceea zi mi-as dori sa fie langa mine persoanele mele dragi...sunt foarte mult...ar insemna sa  fie magazinul plin. Cu siguranta persoana care o doresc langa mine atunci este mama, desi va fi putin mai greu sa fie ea, deoarece este plecata si o sa vina cu putin timp inainte de nunta acasa. Asa ca voi merge cu fratele si cumnata mea .
In ei am incredere ca imi vor spune care este modelul perfect pentru mine.
In momentul de fata daca ma gandesc la un model anume , imi vin multe in cap, insa nu prea ma vad in ele:)). Cred ca va trebui sa fie ceva gen " dragoste la prima vedere"

Normal ca un aspect foarte important este si cum voi arata in acel model si cum ma voi simti.
La partea cu kg nu stau foarte bine, nu ma pot lauda cu un corp de invidiat, insa sper ca intr-un an sa mai dau ceva jos. Trebuieeeeeee, nu?

To ce stiu despre rochie este ca trebuie sa fie cu bretelutze, daca voi gasi un model fara bretele cu siguranta o voi modifica. Va fi tip printesa sau tip A.

In cautarea mea pe internet am dat de cateva modele frumoase. dar stiti cum este. Una este in poza , una este realitatea si total diferita este cand o imbraci. 

Sper sa fac cea mai buna alegere. 

O sa va arat ce modele mi-au atras mie atentia: 













Ce spuneti? Care credeti ca este potrivita pentru mine? Daca stiti si voi site-uri unde pot gasi rochii frumoase va rog sa imi psuneti. 
Va pup!

14 comentarii:

  1. mie mi-a placut foarte mult a 2 a rochita. sincer fug de rochitele fara bretele,nici nu imi plac si anul trecut am fost invitata la nunta unei prietene si rochita a fost fara bretele,a fost foarte greu pt ea pt ca mereu avea senzatia ca ii cade de pe sani. Asa ca din toate rochitele pe care le-ai postat eu o aleg pe a 2 a este superba!
    Un site ca sa te uiti de modele este acesta: www.shopofbrides.com
    De aici mi-am ales rochita pt nunta,si eu sper sa mai slabesc pana atunci cateva kg,uite modelul ales de mine :D http://www.shopofbrides.com/WeddingDressesWithColor0028_11449.htm spor la cautat si sper sa iti gasesti rochita de vis,la mine a fost dragoste la prima vedere si intr-adevar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catalina multumesc de site...si mie tot a 2-a rochita imi place dar la majoritatea le pot pune bretele...eu trebuie neaparat sa ma asa ceva( deoarece am sani mari)
      SUperba rochita ta....imi place enorm..tu cand ai nunta> casa de piatra,

      Ștergere
    2. eu cam peste 2ani,am amanat-o pt ca vrem ca cea mica sa aiba macar 3ani,si in al doilea rand vrem ca nunta sa o facem pe banii nostri sa nu apelam la parinti rude sau cunoscuti :) oricum daca ai un decolteu generos iti trebuie un decolteu care sa iti puna in evidenta pieptul. spor la cautari si casa de piatra iti urez de pe acum,asteptam bineinteles si pozici :) pup

      Ștergere
  2. Sunt foarte frumoase toate!Ceva in genul asta imi plac si mie:)Si eu caut de vreo 3 ani un model de rochie, desi abia la anu am nunta:)))Mi-au atras atentia foarte mult prima si ultima rochita, insa is fara bretele si sincer mi-e cam"frica" la rochitele astea fara bretele sa nu iasa ceva....Desi multe fete au zis ca n-are cum sa iasa nimic, sa stau linistita:)))E tare dragutza si cea de-a doua si are si bretele:)Iar in ceea ce priveste kg in plus mai am si eu de munca.Am dat jos 8kg si sper sa nu le pun inapoi pana la anu pt.ca mai vreau sa dau ink 5 jos.Nu stiu daca am sa reusesc, dar in fine...noi sa fim sanatosi:)))Te pup:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogdana...si eu tot la anu am nunta...la 2 saptamani dupa tine parca:P
      cum ai reusit sa dai jos 8 kg? super bn macar sa dau si eu 5
      prima rochita imi place si mie si a 2-a ..de fapt toate...o prietena si-a comandat prima rochita dar varianta modificata.si-a facut decolteu in forma de V si a pus bretele la ea..deci este super...pe mn nu ma avantajeaza astea fara bretele deoarece mama natura a fost ff darnica cu mine

      Ștergere
  3. Eu cred ca ar trebui sa profiti de faptul ca ai sani si sa ii pui in evidenta cu ajutorul rochitei de mireasa, chiar daca va fi cu bretelute, alege un deoclteu dragut, pentru ca ai cu ce! Si mie mi-a placut foarte mult ultima rochita, e foarte finuta, daca ai nevoie de cineva care sa mearga cu tine la alegerea rochitei, ma ai deja ca voluntar :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma uitam la comentariul tau...si zic " Alexandra" acum mi-a dat seama care:*:*:*
      Cu siguranta o sa pu in evidenta decolteul meu. Deci iti plac rochiile alese de mine da? Te trec si pe tine pe lista mea de voluntari:P( Adina, Diana etc:) te pup

      Ștergere
    2. Da, pe lista sa ma pui, cu ocazia asta imi fac si eu o idee cam ce mi-ar veni bine mie, ca cine stie?!

      Ștergere
    3. Aaaaaa, nu se stie niciodata ce va urma.....poate poate

      Ștergere
  4. cand te uti la un model poate arata bine,conteaza cum se potriveste cu corpul tau.eu una am vrut bretele(am avut gen barcuta).a fost foarte important pentru mine sa nu trag toata ziua de decolteu ca o nebuna,cum a patit verisoara mea...la un moment dat era chiar penibil..dansa si se tinea de decolteu sa nu ramana cu sanii pe afara...insa iti pot spune un lucru:vei simti care este ROCHIA ta,e posibil sa vezi o mie de modele si sa nu iti placa nimic,sau sa te indragostesti de prima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa ma indragostesc de prima rochita...asa este important este sa vina bn pe corp.

      Ștergere
  5. O sa ma interesez azi de la sora mea si o sa-ti dau eu cateva site-uri si poate o sa postez cateva sugestii si pe blog cum m-ai rugat. Mie imi place ultima, dar alt model am eu in cap... Sa-mi spui te rog in ce pret vrei sa te incadrezi, ca sa stiu ce sa-ti recomand. Pupici :)

    RăspundețiȘtergere