Pagini

marți, 24 iulie 2012

Ce imi doresc

Hello girl!

Azi am cutreierat site-urile de haine. Lunile august si sptembrie vor fi niste luni pline din punct de vedere al nuntilor.

Am zile in care am 2 sau 3 nunti in aceeasi zi. Cum este normal nu te poti duce la toate cu aceeasi rochita sau aceiasi pantofi. Asa ca m-am uitat pe site-ul celor de la Fashion Queen . Am gasit rochii foarte frumoase si la preturi foarte accesibile.   De asemena gasiti si pantofi  frumosi si posete pentru toate gusturile.

Mi-au atras atentia multe modele de rochii, in special acestea:







Cum era si normal am cautat si pantofii potriviti.










Mi-au placut si posetele lor.





Grea decizie nu? Imi plac mult produsele lor. Imi place mult si faptul ca au 2 optiuni in ceea ce priveste transportul. Puteti primi comanda prin curier. Livrarea produselor se va face in 24-48 ore iar pretul este de 15 ron. De asemena puteti alege sa primiti coletul prin Posta Romana in 3-5 zile iar costul este de 0 lei. Super nu? 
Va plac modelele alese de mine? Voua ce va place de pe site-ul Fashion Queen?
Va pup!

3 comentarii:

  1. Eu am vreo 2 perechi de pantofi de la ei, o geanta, o bluza, o salopeta si nu mai stiu ce :) Imi plac produsele lor si au preturi bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut mult o pereche de blugi, care apare la noutati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte multe lucruri care imi plac de pe acest site.Foarte frumoase si cele alese de tine...Cu siguranta va fi greu sa te decizi:)

    RăspundețiȘtergere