Pagini

duminică, 1 aprilie 2012

Vreau mobila

Buna!
Ce faceti? Cum merge treaba acum ca tot a venit primavara. Cum peste cateva saptamani va fi Pastele, cred ca toti suntem ocupati cu , curatenia generala. Dupa cum bine stiti eu am decis sa ma casatoresc. Si  cum "casatoriti casa cer" , asa si noi dupa nunta ne vom muta in casa noastra. Ufff, greu este sa termini o casa. Pentru mine partea cea mai grea este " alegerea mobilei" . urasc sa umblu prin magazine zile intregi iar la final sa nu gasesc nimic frumos. In ultimul timp caut site-uri de mobila pe internet. Asa imi formez o idee, cum as vrea sa arate dormitorul, sufrageria, bucatarie etc. Asa ca am dat de un site foarte frumos si cu mobila cu preturi accesibile.

Mi-am luat prietenul ,ne-am asezat in fata calculatorului si am inceput cautarile. Am gasit mobila pentru toata casa. Pentru sufragerie am gasit niste canapele foarte dragute, moderne si deloc scumpe.  Au mai multe tipuri de canapele:

  • canapele fixe
  • canapele extensibile 

Au si fotolii si coltare. Noua ne-au placut aceste modele:


Pentru mine cea mai grea decizie va fi la bucatarie. Cu siguranta orice femeie petrece majoritatea timpului in bucatarie. Noi ne-am gandit sa cautam un model anume si apoi sa il facem pe comanda la dimensiunile dorite. Ca si culoarea cu siguranta va fi pe alb cu rosu , daca nu crem si wenge.Si am inceput cautarea. ne-am orientat catre aceste modele:



Am gasit pentru bucatarie si sufragerie niste scaune dragute. In casa vom avea si un bar, iar pe acest site am gasit scaune superbe. 



Sa trecem la partea cea mai frumoasa dintr-o casa: dormitorul. Grea decizie si aici. Tot timpul la alegerea mobilei pentru dormitor trebuie sa ma cert cu viitorul sot. Pentru el este foarte important ca sifonierul sa aiba usile glisante. Iar eu am gasit niste dormitoare superbe , dar care nu au sifoniere cu usi glisante. Nu vrea sa cedeze deloc la acest capitol. Asa ca am gasit si aici niste modele frumoase:



Ce mi-a placut pe acest site a fost faptul ca ma gasit o varietate de saltele:


Dragii mei as putea sa stau ore intregi sa va vorbesc despre mobila. Este un capitol care imi place  si care ma intereseaza foarte mult. 
Daca nu va place sa umblati zile intregi prin magazin iar la sfarsit sa nu gasiti nimic, va recomand cu multa incredere acest site de mobila. Cu siguranta veti gasi ceva care sa va placa si la preturi foarte bune. 
Va pup si va doresc o zi minunata!

2 comentarii:

  1. Mobila de bucatarie cu rosu e cea mai tare!Place mult:D Asa mi-as dori si eu:D....Dar mai am pana o sa am si eu casa mea:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mobila de lux
    RONEX Bucuresti, producator mobila de lux, stil baroc: canapele si fotolii, scaune, mese, oglinzi, mobila pentru dormitor: paturi, noptiere, mobilier pentru baruri, bufete, comode, mic mobilier.
    http://www.ronexarta.ro

    RăspundețiȘtergere