Pagini

marți, 24 aprilie 2012

Azi imi place

Buna!
  Ce faceti dragele mele?
  Se pare ca vara a venit mai devreme. Asa cald este afara. Dupa cum bine stiti a inceput sezonul nuntilor, botezurilor, banchetelor, etc. Asa ca am inceput sa imi caut hainute potrivite pentru diferite ocazii.
Am gasit un site frumos de hainute. Este vorba de site-ul Erry Store.
Aici gasiti tot ce vreti incepand de la accesorii pana la incaltaminte.
Eu anul acesta am foarte multe nunti. De aceea am nevoie de cat mai multe rochite. Si am inceput cautarea. Am gasit o rochita superba. M-am indragostit de ea la prima vedere.



      Este o rochie din dantela neagra. 
     Ce este minunat in legatura cu rochiile din dantela pentru seara, este faptul ca purtand o astfel de vestimentatie, accesorizata cum trebuie, desigur, nu ai cum da gres. Oricine imbraca o rochie din dantela se va simti minunat, in mod garantat.Rochiile din dantela sunt vedetele acestui sezon. Si ne bucuram tare, fiindca rochiile din dantela exprima feminitate si stil mai bine decat orice alt obiect vestimentar. Rochiile din dantela pot aminti de timpuri trecute sau pot exprima contemporaneitatea dar cel mai important, pot sa exprime identitatea noastra si felul nostru de a fi, prin modelele lor variate.Ce trebuie sa stiti despre rochiile din dantela sau cu insertii brodate este ca ele va permit sa fiti foarte - foarte creative datorita grafismului lor. Nu exista o reteta anume pentru felul cum puteti purta orochie, ci doar indicatia ca trebuie sa creati "un tot armonios" intre toate elementele pe care le purtati pentru a transmite un mesaj despre voi insiva. "



      Ea poate fi asortata cu accesori si pantofi de toate culorile.  In functie de ocazia , stare.  Este potrivita pentru mai multe  marimi: 34,36,38 - XS, S, M.






      Va recomand cu drag aceasta rochita , cat si acest site unde veti gasi produse pe placul vostre la preturi foarte bune. Pentru mai multe detalii aici . 

5 comentarii:

  1. Offf....Biank,ma imbolnavesti...:DCate minunatii sunt acolo...hmm..Da de asta m-am indragostit rau de tot:http://www.erry.ro/rochie-erry-party-purple-4.html.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa rochia si multe rochite sunt frumoase acolo, dar parca mi-a ramas ochii la asta http://www.erry.ro/rochie-erry-katty-red-6.html

    RăspundețiȘtergere
  3. daca ar fi sa aleg o rochie de acolo doamne ce greu ar fi

    RăspundețiȘtergere
  4. doamne cat de superba e:X:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere