Pagini

duminică, 5 august 2012

Review - Rimel Hyper Stretch- Oriflame- Inovatia tehnologica in Industria cosmeticelor

 Hello girl!

Nu stiu cum si cand a trecut timpul dar  se pare ca deja au trecut 5 saptamani de cand testez minunatele produse primite de la Oriflame.

Va aduceti aminte ca v-am povestit despre inovatia tehnologica  in industria  cosmeticelor?
 V-am vorbit despre rimelul Hyper Stretch aici.

M-am numarat si eu printre fetele norocoase si am testat 3 produse Oriflame printre care si rimelul Hyper Stretch.



Ma pot numi o persoana foarte norocoasa ca am avut norocul sa incerc acest rimel. Recunosc ca sunt foarte sceptica in privinta unui rimel. Iar daca ar fi fost sa imi comand un rimel nu cred ca as fi facut aceasta alegere.  Noroc ca am avut ocazia sa il incerc deoarece de acum a devenit rimelul meu preferat.

In cele 5 saptamani de testare am avut mai mult decat suficient timp sa imi fac o parere despre el.

In primul rand imi place culoarea lui, turcoaz..o culoare la moda in aceasta vara. 
Are o periuta micuta si nu incarca deloc genele.



Nu am credeti? O sa va arat mai jos pozeler cu rezultatele.
Desi va trebui sa ma scuzati pentru ca aparatul meu a cam luat-o razna . In afara faptului ca nu sunt eu prea priceputa sa fac poze care sa puna in evidenta un anumit lucru, in cazul meu ochii.

Dar sper sa se vada rezultatele.
Cum va spuneam am testat produsul timp de 5 saptamani. Nu l-am folosit chiar zilnic, dar 3 zile pe saptamana tot l-am folosit.

Saptamana 1:  Cand l-am folosit prima data am zis: " off nu imi place". De ce? Am crezut ca este la fel ca alte rimeluri. Promite ce nu face.  Off  cat de incarcate sunt genele mele. Totusi l-am aplicat in continuare.

Saptamana 2:  Am inceput aplicarea. Upss...nu stiu eu sa folosesc rimelul? Cred ca da! In sfarsit am invatat si eu care este tehnica ca genele sa nu fie incarcate. Dar nu va spun secretul. Este mult mai frumos sa il descoperiti fiecare.
Saptamana 3:  Aplicat rimelul:  rezultatele deja se vad. Imi placea ceea ce vad. genele mele deja incepeau sa fie mai mari parca. Eu am genele foarte mici iar cand descopar un rimel ce le face sa para mai mari ma indragostesc de el. O sa va arata si poze cum aratau genele fara rimle si cu rimel.





Nu radeti de pozele mele....dar la capitolul poze sunt praf.

Saptamana 4:  Deja nu am mai putut renunta la acest produs. L-am pus in portfardul meu la produsele preferate.
Saptamana 5: Rezultatele sunt deja foarte vizibile. Sper sa ma tina destul de mult acest rimel. Dar daca se termina nu imi fac probleme.  Oriflame ma ajuta in momentele grele. Fie il fac comanda direct din brosura fie  il comand de  aici la pretul de 22 ron. 

Timp de 5 saptamani m-am raftatat cu produsele oriflame si inca o fac, Voi ce rimel folositi? ATi incercat rimelul Hyper Stretch. ? Ce parere aveti despre el?
Eu ii dau nota 10+.

Va pup si astept parerile voastre.

2 comentarii: