Pagini

luni, 9 iulie 2012

Marea mea dorinta si speranta..

Hello!

Fetelor am nevoie de sustinerea voastra in ceea ce am inceput azi...o dieta . Stiti ca eu nu sunt foarte slaba chiar sunt plinuta. Niciodata nu am reusit sa incep o dieta din multe motive. In primul rand nu aveam incredere in dietele miracol si cred ca nici ambitia sa incep asa ceva.

Ieri am fost chemata la o vecina > acolo venise o prietena de-a mea. Cand am vazut-o mi-a placut mult. Ea tot timpul era o fata plinuta plinuta. Ieri cand am vazut cat a slabit am zis oauuuu. Nu pot spune ca era prea slaba dar kg in minus se vedeau imediat. Mi-a spus ca a dat jos in 2 luni 10 kg. Super taree. Am intrebat-o cum a reusit si mi-a spus ca tine o diete cu grapefruit.  
Cand am auzit mi-am zis in gand " Hmmm, da cum sa nu"
Totusi am intrebat in continuare in ce anume consta aceasta dieta. Si mi-a spus. Am venit acasa am inceput cautarile pe internet si toate parerile erau de bine. Am zis de ce nu....de ce sa nu incerc si eu?
Ce am de pierdut? Poate kg kilograme:))

Am dat fuga la magazin si mi-am cumparat cele necesare pentru 5 zile. Aceasta dieta tine 10 zile si nu este deloc drastica. este chiar ff buna, mai ales ca este vara.
Sa va scriu dieta:

Se tine 10 zile. 

Mic dejun:  
 - jumatate de grapefruit sau sucul de la ea neindulcit
- 2 oua fierte
-2 felii sunca slaba sau parizer de pui sau curcan

Pranz:
- jumatate de grapefruit sau sucul obtinut de la ea
- carne de pui sau curcan ( piept, ciocanele, pulpe- fara piele si grasime ) fiarta la cuptor sau gratar
- salata de care doriti

Cina:
- jumatate de grapefruit sau sucul de la ea
- carne de pui - la fel ca la pranz
- salata
-legume

Gustare de seara:
- un iaurt sau un pahar de lapte degresat sau batut.


Recomandari: nu mancati intre mese, eliminati zaharul si grasimile din dieta zilnica, nu mancati cartofi, banane. prajituri ,fainoase, limitati consumul de cofeina la cel mult o cafea pe zi. 

Important: 
Tot ce trebuie sa facem este sa mancam o jumatate de grapefruit inainte de fiecare masa pentru a pune in actiune enzimele care determina arderea grasimii.

Este recomandat sa bem minim 2 l de apa /zi.

Se da jos in jur de 5 kg in zece zile.

Eu am inceput de azi aceasta dieta . M-a incantat mult ce am vazut la prietena mea. Asta inseamna ca este o dieta buna, nu? Am respectat exact dieta. Doar ca la masa de pranz am mancat jumatate de pulpa de pui fiarta si 2 rosii cu putina sare.  Pana acum am baut deja 1,5 l apa! Tin sa precizez ca eu nu reuseam sa beau niciodata 2 l de apa Insa imi impun acest lucru si reusesc. 
Pentru mine este putin greu sa renunt la cafea , insa beau capuccino special petru salabit ( sa va fac un review peste putin timp)
Sper sa dea rezultate. O sa va tin la curent!
Ce parere aveti despre aceasta dieta? A tinut-o cineva? 
Va pup dulceeee!





14 comentarii:

  1. De maine incep si eu, insa cred ca nu o sa pot manca zilnic 2 oua fierte, nici nu cred ce e recomandat. In legatura cu cei 2 litri de apa... complicata treaba, mie mi se face rau de la apa multa, asa ca incerc sa consum cat mai mult pepene pentru a compensa lipsa de lichide. De abia astept sa vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes!:* si sa nu te dai batuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc..crede-ma ca o sa o tin pana la final...pana acum prima zi este k ma simt satula

      Ștergere
  3. Eu am zis astea 10 zile sa tin exacta s aucm este dieta...daca nu slabesc macar sa stiu ca nu este buna dieta nu ca nu am tinut-o eu...in dieta asta nu stiu daca este bun pepenele....in legatura cu cele 2 oua nu cred ca este problema daca mananci doar 1...asa am zis si eu ca nu este recomandat ..dar lasa ca zece zile nu mor...eu sunt o mare iubitoare de oua..deci pt mn dieta asta este perfecta...am in ea ceea ce imi place mie

    RăspundețiȘtergere
  4. cand ajung acasa saptamana viitoare tin si eu la fel cum scrie,eu momentan am 72kg la 1.67 inaltime si inca ma simt destul de grasa,in sensul ca mi-a ramas burta de la cezariana :(( iti doresc mult succes si vointa pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am tinut inca o dieta,dar nu se stie niciodata cand mi se pune pata...
    Multa vointa,Bianca!O sa reusesti1

    RăspundețiȘtergere
  6. Mult succes, iubita!! Oua, oua fierte???cred ca asta detest cel mai mult:))!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi Catalina! Da oua fierte sti ca eu ador...dar le poti face ochiuri asa in apa sau omleta fara ulei!

      Ștergere
  7. Mie mi se pare chin...Doar atata mancare...N-as rezista :((

    RăspundețiȘtergere
  8. Saptamana viitoare cred ca o incep si eu:D Abia astept sa vad rezultatele la tine:)Iti urez multa bafta scumpa si nu te lasa!Primele zile sunt mai grele, dupa aia te obisnuiesti!Te pup:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deja au trecut 3 zile si m-am obisnuit..si yupii...se vad rezultate...te anunt la sfarsit..te pup

      Ștergere