Pagini

marți, 15 mai 2012

Review Sampon Purificator pentru par normal/gras ANIAN

Buna!
    Azi o sa va vorbesc despre Samponul Purificator pentru par normal/gras ANIAN
Am primit acest produs pentru testare de la Triodeluxe.ro .





     Samponul purificator pentru par normal/gras ANIAN este cel mai potrivit sampon pentru persoanele care au parul cu tendinte de ingrasare sau este gras. Eu tot timpul am avut probleme cu parul meu si mai ales cu samponul. Sunt nevoita sa imi spal parul si odata la 2 zile si tot am impresia ca este gras. Daca ar fi dupa mine l-as spala in fiecare zi. Tot timpul cumparam sampoane pentru par gras. Le foloseam de maxim 3 ori. Imi dadeau impresia ca sunt ceea ce vreau si de ce are nevoie parul meu . Insa dupa cateva spalari deja reveneam la vechea problema - par gras. 
   Acest sampon este exact ceea ce cautam. Il folosesc de aproximativ 1 luna si ma declar foarte multumita de el. Am asteptat atat de mult pana am facut acest review tocmai pentru a vedea daca nu cumva este exact ca restul sampoanelor. Insa nu, acest sampon isi face treaba in continuare. Dupa spalare lasa un par moale, cu un miros placut . In sfarsit am gasit samponul care dupa folosire face parul sa "scartie" ceea ce imi dovedeste ca este curat .

Plusuri:   
tubul este transparent asa ca vom putea vedea cat sampon am folosit si cat mai avem;
capacul este plat, deci in momentul in care mai avem putin putem intoarce tubul si folosi restul samponului;
- mirosul este placut;
-cantitatea este mai mult decat suficienta 400 ml ( eu il folosesc de 1 luna impreuna cu , cumnata mea si mai avem mult)





-  face multa spuma deci putem folosi o singura samponare
- lasa parul foarte mare deci nu avem nevoie de balsam.

Il recomand cu multa incredere dupa ce se va termina cu siguranta il voi cumpara.  Daca doriti si voi il gasiti aici la un pret foarte bun - doar 16 lei. Merita toti bani.
Pe site-ul Triodeluxe gasiti sampoane pentru toate tipurile de par. 
Voua va plac pordusele ANIAN? A-ti folosit ? VA pup!

3 comentarii:

  1. nu lam incercat insa eu cum ma confrunt cu aceasta problem am testat si sanpon de la plafarm care ma dezamagit in totalitate si lam aruncat ( nuti poti imagina ca dintrun par gras si sticlos ,am capatat o matreata de ma scarpinam non stop ) sincer las incerca si nu prea - monstre oare nu gasesc ? cred ca ma intelegi mie cam frica ..........

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu am folosit acest produs.Si eu ma confrunt cu aceasta problema.Mi se ingraga parul foarte repede:(

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa nu fie doar pentru reclama acest comentariu

    RăspundețiȘtergere