Pagini

miercuri, 25 aprilie 2012

Reclame la anvelope


Stateam aseara si urmaream pe TV stirile si dupa ele am inceput sa butonez. Nu prea am mai vazut ceva de calitate la TV, adevarul este ca nici nu prea mai am timp sa ma mai uit la TV. Dar tot butonand eu pe telecomanda, dau de o reclama la anvelope Mi s-a parut amuzanta reclama aia cu omuletu ala, dar apoi imediat dupa a urmat alta, de la firma rivala.

Stand asa si uitandu-ma la reclame, mi-am adus aminte ca trebuie sa cumpar anvelope iarnapentru masina mea cea draga. Nu de alta, dar anvelopele mele sunt cam uzate, avand obsesia vitezei si nu numai ( imi place sa plec cu scart de la semafoare ). Dar sa ma duc acum sa iau unele de la magazin? Hmm, am luat laptop-ul in brate si am dat search pe nea Googlestein la anvelope vara ieftine. Nu de alta, dar suntem romani si nu ne permitem luxul!

Am dat de un site care imi oferea un raport calitate/pret incredibil de bun. Am descoperit o serie de anvelope ieftine, unele cu markeri, care te anunta cand trebuie schimbate. Le zic din alea dejtepte de ultimul racnet, ca asa e acum moda!

Deh, ce mai gasesti si pe internetul asta!

2 comentarii:

  1. vezi ca pe mine m-a atentionat cineva ca am mancat un "de" la titlul linkurilor:)). Vad ca tu esti mai norocoasa sau followeri tai nu sunt asa critici :))

    RăspundețiȘtergere