Pagini

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Review crema de fata Apidermaliv

Buna..Am avut norocul sa castig la un concurs organizat de Cris..unde am castigat gama Apidermaliv. Cred ca stiti despre ce este vorba... Crema de fata, balsamul de buze, masca de fata si cele 2 creme pentru calcaie.
       Despre crema de fata pot sa va spun ca este foarte buna.  Este prentru tenul normal si mixt. Eu am tenul normal de aceea o folosesc in special seara. Este foarte grasa si daca o folosesc dimineata mi se pare fata mult prea grasa. De aceea dau doar seara iar dimineata cand ma trezesc am o piele foarte fina. Tenul meu este putin cam pretentios si nu suporta orice fel de crema. Dar la aceasta a "raspuns" foarte bine.
     Ea contine laptisor de matca, unt de shea si ulei de masline.
Laptisorul de matca - este una dintre cele mai  puternice substante naturale cu efect antirid.
Untul de Shea - cunoscut si ca unt de Karite este derivat din grasimea arborelui de Karite , un unt natural cu actiune hranitoare ce combate in acelasi timp imperfectiunile pielii si ii reda elasticitatea.
Uleiul de masline - hraneste in profunzime pielea, actionand precum un scut de hidratare ce mentine pielea supla si elastica.
   Crema se aplica in cantitati mici, masandu-se in sensul formarii ridurilor pentru a se asigura absorbtia totala in straturile profunde ale epidermei. Se poate folosi atat seara cat si dimineata pentru efecte de durata oferind suplete si prospetime naturala.
  In concluzie eu sunt foarte multumita de aceasta crema. Ca si nota ii dau 9 . Singurul minus care il are este acela ca este grasa.
O puteti gasi pe site-ul lor la pretul de 9,13 RON

Un comentariu: