Pagini

marți, 31 ianuarie 2012

Review balsam de buze Apidermaliv

Buna!
  A sosit vremea sa imi dau si eu cu parerea despre balsmaul de buze Apidermaliv.



 Cand am primit produsele de la Apidermaliv eram foarte curioasa sa vad cum este  acest balsam.
Ce spun cei de pe site despre acest produs?
      Balsamul de buze Apidermaliv este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de maslne si miere ce repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze. Combinatia de 100% ingrediente de origine naturala precum: ceara naturala de albine, laptisorul de matca, uleiul esential de portocale catifeleaza si trateaza buzele afectate de anotimpul rece. Mierea pastreaza pielea buzelor hidratata un timp mai lung in timp ce laptisorul de matca actioneaza impotriva ridurilor. Pielea buzelor este hranita si tratata dar si placut aromat.
Ce spun eu?
      Hmmm....eu ador acest produs.Mi-a placut foarte mult mirosul , mie mi se pare ca miroase a portocala. Si cum eu ador portocalele va dati seama ca ador si acest balsam. Ca si culoare aceasta este incolora. Este foarte bun mai ales in aceasta perioada a anului. Protejeaza buzele de frig si evita craparea si uscarea  lor. Il recomand tuturor persoanelor.
Cantitate: 10 ml
Pret: 6,32 Ron
Termen valabilitate: aproximativ 9 luni.
Ca nota eu ii dau 10.
Va doresc o zi frumoasa si plina de bucurii.  Pupici!!

2 comentarii:

  1. Eu am doua deja:P!!!! Mi-am mai cumparat unul:P

    RăspundețiȘtergere
  2. HMM NU ESTE SCUMP DELOC,SI DACA TU II DAI NOTA 10 NU O SA STAU PE GANDURI MULT,CHIAR O SA MI-L CUMPAR CU INCREDERE,MULTUMIMI FRUMOS .

    RăspundețiȘtergere