Pagini

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Sezonul rece!

Buna!

Ce faceti dragele mele?
Afara este din ce in ce mai frig. 
Nu imi place deloc acest timp, acum este caldut acum este frig. Este foarte greu daca pleci dimineata de acasa sa te hotarasti cu ce anume sa te imbraci pentru a fi bine pe tot timpul zilei.
Cu pasi repezi ne indreptam spre luna cadourilor.
Ador aceasta luna. In fiecare zi gasim un motiv pentru a ne cumpara cate un obiect vestimentar.
Eu deja am inceput cautarile pentru a vedea ce anume imi pot cumpara in decembrie.
Am aruncat o privire pe site-ul meu preferat de haine: Fashion Queen
 Am gasit multe produse care mi-au atras in mod deosebit atentia. 




Palton superb, deosebit, cu un design remarcabil, care va completa perfect orice tinuta eleganta. Prezinta un guler de blana foarte frumos, aplicatii de piele , nasturi argintii si curea in talie care scoate delicat in evidenta silueta. In partea de jos prezinta un croi format din falduri ce ii confera un aspect chic. 

2.  Trencg Leather Inspiration Beige 



Trench deosebit de elegant si splendit. Se poate purta in zilele friguroase de iarna , precum si in serile de toamna cand doriti sa fiti atragatoare si sa atrageti tpate privirile . Acest trench completeaza cu exceptie o tinuta eleganta . Este de lungime medie, prevazut cu nasturi in partea din fata si cordon cu catarama in talie. 

3. Cizme de piele Perfect Choice Camel




4. Rochie Splendid Essence Lila


Rochie tricotata deosebit de frumoasa si practica ,dar si foarte calduroasa in acelasi timp. Are manecile lungi stil fluture, prezinta un guler delicat, inlat si rasucit. Completeaza perfect o tinuta de seara eleganta , precum si o tinuta de zi in care doriti sa atrageti toate privirle.

5. Bolero Mistique Look Blue



Bolero foarte modern si dragut care poate completa perfect o tinuta casual. Este confectionat din material tricotat si are un design foarte atractiv. Este accesorizat cu nasturi care sunt de aceiasi culoare cu cusaturile care il delimiteaza.

Lista ar putea continua la infinit.
Voi ce cadouri vreti sa primiti in luna decembrie?
Va place site-ul Fashion Queen?
Dar produsele alese de mine?
Va pup!

2 comentarii:

  1. recunosc ca pe : Fashion Queen gasim o multime de lucruri utile si moderne , iubesc aest sait si de ate ori am ocazia sa indrum pe cineva o fac cu mare drag ,mai ales ca am cumparat si sunt multumita de calitatea acestora .

    RăspundețiȘtergere