Pagini

vineri, 31 august 2012

Review - Cappucino si Cafea de Slabit Minceur

Buna!
Ce faceti?

Am primit luna trecuta de la magazinul online Cafeminceur  2 produse pentru slabit:


O sa incep sa va vorbesc despre ambele in parte deoarece eu le-am baut in acelasi timp :


Ce spune producatorul:

Cappucino Minceur este un produs natural ambalat in cutii mari de 200 grame. 
Se serveste o ceasca sau doua pe zi , dupa placul fiecaruia. Se pregateste cu lapte proaspat si se poate indulci dupa gust cu zahar sau zaharina.
O cutie de 200 grame va ajunge pentru 30 de zile ( Aproximativ 40 de cesti de cappucino)
Se recomanda un consum de minim o ceasca de cappucino zilnic. Se prepara cu lapte usor cu 1,5% grasime sau cu lapte degresat cu 0,1 % grasime , dupa plac.
Ajuta la topirea grasimii  de pe organism si scaderea in greutate prin consumarea zilnica a unei cesti de cappucino care are in continutul ei formula dietetica dm26.  O ideea buan de a slabi in timpul unei pauze de servici savurand un cappcuino delicios si sanatos.


Ce spun eu:

Eu am baut 1 cana pe zi. Au fost zile in care am baut si cate 2 cani. 

Gustul este exact ca cel al unui cappcucino cumparat din magazin. Poate chiar mai bun este acesta . 
Eu am pus 2 lingurite si 1/2 lingurita de zahar intr-o cana de aproximativ 100 ml.



Peste am pus apa fiarta.  Va face o spuma exact ca in poza.



Cappucino are exact aceeasi culoare ca al celui din magazin.




Normal se bea cu lapte insa eu l-am baut cu apa.  Cutia de cappucino are 200 grame si mi-a ajuns in jur de 1 luna  in conditiile in care am baut si cate 2 cani pe zi.
Gustul este foarte bun. Este bun deoarece tine si de foame:))? Nu am observat ca ar avea vreun efect diuretic insa per total a fost foarte bun. Intr-o luna am baut si cappucino si cafea si am tinut si dieta cu grefe si am dat jos in total 5 kg.

Eu zic ca este foarte bine si este sanatos.




Ce spune producatorul:

Cafeau Minceur este un produs natural ambalat in cutii cu  de 157 grame.
 Se serveste o ceasca sau doua pe zi , dupa placul fiecaruia. Recomandat pentru eficienta maxima este consumul a 2 cesti normale de cafea pe zi. 
Se pregateste la fel ca o cafea instant ( cu apa calda) si se poate indulci dupa gust cu zahar, zahar brun sau zaharina.
O cutie de 157 grame , va ajunge pentru 30 zile consumand o ceasca de cafea pe zi. 
Ajuta la topirea grasimii de pe organism  si reducerea asimilarii lipidelor din dieta. Se slabeste intre 3 si 5 kg pe luna cu o cutie de cafea minceur . in acelasi timp este o metoda foarte placuta si usoara de a slabi  care are o eficienta testata a formulei DM26. 

Ce spun eu:

Cafea am baut doar 1 cana pe zi. Am pus intr-o cana 1 lingurita chiar 1 lingurita si jumatate de cafea si 1 lingurita de zaha. peste am pus apa fiarta. Uneori am facuta ca pe cafeaua normala. Am fiert tot si am baut. Este buna si asa si asa.




Pentru mine cafeaua pot sa spun ca a avut un efect diuretic. De fapt eu cand am probleme cu mersul la baie beau o gurita de cafea si am rezolvat problema. Gustul este unul foarte bun. Bine eu nu prea fac diferenta la cafea. Pentru mine toate au acelasi gust indiferent ce marca sunt.  

In sfarsit am gasit si eu produse care isi fac treaba. 
Multumesc mult CafeMinceur.
Voi ati incercat prudsele lor? Cum vi se par?
Va pup!

3 comentarii: