Pagini

sâmbătă, 12 mai 2012

Ce imi doresc

   Buna!
Ce faceti fetelor?
Eu incerc sa ma pitesc de caldura de afara. Si am gasit o metoda de a nu ma plictisi. Nu stiu daca stiti dar pe mine ma cheama si Elena:D. Asa ca peste cateva zile va fi ziua mea. Si am zis sa imi caut singura un cadou. Majoritatea persoanelor imi fac cadou banii, asa ca am gasit ce as putea sa imi cumpar. Am intrat pe site-ul celor de la Fashion Queen si mi-am cautat cateva produse pe care  mi-as dori sa le am. 


Am vazut ca au lansat o noua coletctie de vara impresionanta. 


    Mi-as dori acesti minunati pantaloni scurti pe care ii gasiti aici





Pentru iesirile in oras as putea purta o rochita de vara pe care o gasiti aici


Am gasit o frumoasa bluza rosie care merge perfect in timpul calduros, pe care o gasiti aici



Cum urmeaza vacanta , poate voi pleca  la mare si normal ca o sa am nevoie de un costum de baie . Aici m-ai greu o sa ma decid asa ca ma pus ochii pe mai mutle modele. Toata colectia de costume de baie o gasiti aici
Mie mi-au placut aceste modele:








Voi ce v-ati cumparat in ultimul timp, sau ce ati mai primit? Nu ezitati sa intrati pe Fashion Queen unde veti gasi produse minunate. 
VA pup!

3 comentarii:

  1. Fashion Queen -are multe produse ce mi le doresc nu le insir si pretul mi se pare atat de acceptabil ,deja ma gandesc la o minicomanda ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase tinutele.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt tinutele!La costume de baie nici eu nu m-as putea hotara.Sunt frumoase toate:)Chiar zilele trecute m-am uitat si eu pe site-ul celor de la Fashion Queen si am vazut o gramada de produse foarte frumoase.Poate reusesc sa-mi iau si eu ceva vara asta:)

    RăspundețiȘtergere