Pagini

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

5 masti facute acasa pentru iarna

Hello!

Iarna grea nu inseamna doar nameti pana la balcon si trafic aglomerat. Temperatura scazuta are efecte nocive asupra pielii tale. Profita de ce ai in camara si fa-ti propriile tratamente pentru fata. Sunt ieftine, la indemna si ai garantia ca sunt 100% naturale. 


1. Masca de avocado: simplu, rapid si eficient.


Paseaza bine pulpa unui fruct. Adauga cateva picaturi de ulei de masline si aplica amestecul pe fata. Lasa masca sa actioneze cateva minute apoi clateste-ti fata cu apa calduta.
Amestecul de vitamine si nutrienti iti va mentine pielea hidratata si catifelata, gata sa faca fata gerului de afara.





2. Lactate.

Deschide frigiderul. Sigur gasesti un borcanel de iaurt, sana sau kefir. Amesteca-l cu o lingurita de miere si intinde bine pe fata. Evita zona ochilor.
Relaxeaza-te 15 minute apoi clateste cu apa calduta. Pielea ta va fi vizibil mai catifelata, cu un pH natural restabilit. In plus, amestecul este eficient si impotriva imbatranirii pielii.





3. Oua si miere

Ai nevoie de albusul unui ou, o lingurita de ulei de masline si miere. Stai 15 minute cu produsul pe fata apoi clateste cu apa calda.
Albusul lupta impotriva ridurilor si este eficient in curatarea porilor iar ulei de masline hidrateaza intens pielea.
Din galbenus, poti face o masca pentru par, adaugand cateva picaturi de otet.





4. Banana pentru ten mixt

Sigur, banana este absolut delicioasa dar are si efecte incredibile asupra pielii tale.
Paseaza bine fructul si amesteca o lingurita de smantana. Tine masca pe fata timp de 30 de minute apoi clateste. Te vei bucura de o piele catifelata, moala si bine hidratata.







5. Aroma proaspata de coriandru si castravete

Intr-un blender, pune o jumatate de cana de ovaz, un sfert de cana de lapte, un sfert dintr-un castravete si o mana de coriandru proaspat.
Omogenizeaza ingredientele si intinde masca pe fata. Las-o sa actioneze timp de 20 de minute. Tenul tau va straluci de prospetime!




Indiferent de tipul piele, pe timpul iernii, fata are nevoie de o ingrijire suplimentara. Inainte sa te bucuri de zapada, ai grija de tenul tau si protejeaza-l impotriva frigului cu ingrediente all green!






4 comentarii:

  1. Eu pentru tenul ars de soare folosesc 2 linguri de iaurt si una mica de ulei de masline.Mereu imi aplic ceva natural pe ten si se vede:D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. O voi incerca si eu pe cea cu ou si miere

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cea cu banane o s-o incerc si eu:)Pare delicioasa:))

    RăspundețiȘtergere