Pagini

joi, 7 iunie 2012

Rasfat apicosmetic pentru dus de la Complex Apicol Veceslav Harnaj




Complexul Apicol Veceslav Harnaj  lansează gelurile de duș: Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral®. Gelurile de duș de la Complexul Apicoladuc beneficiile ingredientelor apicole în îngrijirea pielii la duș, fără conservanți și fără coloranți.

Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral® reunesc principiile active ale ingredientelor apicole ca lăptișorul de matcă, mierea și propolisul cu proprietățile hrănitoare ale nutrienților din uleiurile vegetale de macadamia, migdale și sâmburi de struguri și untul de shea, rezultând îngrijirea completă pentru toate tipurile de piele. Numite și “Răsfăț apicosmetic pentru duș“, datorită ingredientelorce alintă pielea, gelurile Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral alintă pielea corpului lăsând-o catifelată și hidratată. 

Răsfăţ apicosmetic pentru duş cu lăptişor de matcă -  Apidermin®-pentru piele mereu tânără
În răsfățul apicosmetic pentru duș Apidermin® proprietățile antirid ale lăptișorului de matcă sunt dublate în lupta împotriva îmbătrânirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Lăptișorul de matcă, o hrană regală, complex de vitamine este cel mai puternic aliat natural în lupta împotriva ridurilor, hidratând pielea și stimulând regenerarea celulară.


Răsfăţ apicosmetic pentru duş cu lăptişor de matcă, ulei de măsline şi unt de shea - Apidermaliv® - piele profund alintată
Gelul de duş Apidermaliv răsfaţă delicat  pielea datorită combinaţiei de ulei de măsline, unt de  shea şi lăptişor de matcă. Uleiul de măsline hrăneşte în profunzime pielea menţinând-o suplă şi elastică, îm timp ce untul de shea repară pielea rănită și intensifică circulația. Lăptișorul de matcă, untul de shea și uleiul de măsline sunt un răsfăț regal pentru pielea corpului.


Răsfăț apicosmetic pentru duș cu miere-Floramin-Piele intens hidratată
Răsfăţul apicosmetic pentru duş Floramin® reuneşte hidratarea profundă a mierii cu proprietăţile hrănitoare ale extractului de portocale  uleiului de migdale dulci. Mierea de salcâm ajunge în straturile îndepărtate ale epidermei revitalizând şi catifelând pielea.  Bogat în nutrienţi dar şi atinoxidanţi, uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscată, redând strălucirea naturală a pielii, lasând-o hidratată imediat după duş, mierea sigilând hidratarea în interiorul pielii.
Răsfăţ apicosmetic pentru duş cu propolis – Floral®-antibacterian


Proprietățile antibacteriene și antimicotice ale propolisului s-au întalnit cu beneficiile uleiului de sâmburi de struguri și extractului de portocale în răsfăţul apicosmetic pentru duş Floral®. Gelul de duş Floral®  lasă o senzaţie de prospeţime şi curăţenie a pielii corpului datorită beneficiilor combinaţiei de propolis cu ulei de sâmburi de struguri.
Gelurile de duș Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® și Floral® pot fi găsite în magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj cu preturi cuprinse între: 12 și 13 Ron (inclusiv TVA) cât și la distribuitorii Complexului Apicol.


Despre Complex Apicol Veceslav Harnaj
Complexul Apicol “Veceslav Harnaj” este una dintre companiile cu cea mai bogata traditie in productia de cosmetice din Romania, avand o experienta de aproape 50 de ani. Beneficiile produselor apicole sunt daruite publicului prin game precum : Apidermin®, Floramin®, Floral®, Apidermaliv®, game cu o lunga istorie la randul lor. Lider al industriei apicole, ComplexulApicolV.Harnajdoreste sa transmitaintregiilumiavantajeleutilizariiproduselor apicole si derivate.

Acestea sunt noile geluri de dus apicosmetice de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj. Care va atrage cel mai mult? 


4 comentarii: