Pagini

marți, 11 iunie 2013

Review Domi Amoniacal ( TRIODELUXE )

Buna!

Trebuia sa fac acest review cu mult timp in urma, dar dupa cum bine stiti peste 1 luna se va intampla ceva frumos in viata mea! 
Ma voi casatori! Din pacate nu am avut timp sa mai intru atat de des pe internet si am lasat totul balta pentru o perioada. 
De aceea imi cer mii de scuze  sponsorului  Triodeluxe  . Sper sa ma ierte pentru intarziere!

Am primit pentru testare Domi Amoniacal – pentru uz general




Ce spune producatorul:



Pentru covoare, mocheta, tapiterii, lana, haine colorate - dozaj: 200 ml. in 5 L apa rece. In  masini de spalat utilizati fara prespalare.
Pentru ferestre, oglinzi, bucatarii, podele, gresie, mozaic – dozaj: 50 ml./1L apa.
Alte utilizari: bijuterii, aur, argint, vase din cupru si bronz, canapele, etc. 
 
Precautii: Iritant pentru ochi, piele, respiratie. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inghiti. In cazul contactului cu ochii, se limpezeste cu apa din abundenta si se consulta un specialist. 
NU se amesteca cu produse care contin clor sau acid. 
Contine <5% tensioactivi ionici, parfum, linalool, cumarina. 
 
Produs parfumat.
 
Cantitate: 750 ml.

Pret: 14 lei

Ce spun eu:

Am folosit Domi Anomiacal la covoare , ferestre , oglinzi bucatarii , pe o canapea si la obiectele de argint.

Sunt foarte multumita de acest produs  deoarece am niste lingurite de argint care din cand in cand se inchideau la culoarea, Am pus Domi pe o laveta si am sters aceste lingurite, Imediat si-au revenit si de atunci nu si-au ma shcimbat culoarea.
Este foarte bun si pentru spalatul covoarelor. Am pus putin in apa calduta si am periat covoarele. Au ramas cu un  luciu frumos. De asemena am folosit pe o canapea care era patata . Nu ma asteptam ca aceea pata sa se ia dar sper surprinderea mea sa curatat, 
Recomand cu drag acest produs.
Multumesc din nou sponsorului Triodeluxe si imi cer inca odata scuze!
Va pup! O zi buna!

3 comentarii:

  1. The section, "They Forgot the Whole Grains," explains the research regarding whole grains and the effect of whole grains on reducing heart disease risk, "Folks who have diets containing daily whole grains have 26% less heart disease, 36% fewer strokes, and a 43% lower cancer rate. The number 47 represents that age of Jonas’ mother when the brand was created. They observed the effect of various herbs on the humans and discovered the herbs that are burning of certain herbs and leaves of shrubs went fatigue from the body, retreated fear from the unknown, mood changed to joy.

    Feel free to surf to my website :: advanced test-o-boost
    side effects

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmaresc cu drag blogul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. https://cufarulculeacuri.ro/produs/pachet-cosmetic-natural/

    Ne ocupam de 10 ani de vanzarea produselor naturale.
    Avem pentru dumneavoastra: produse apicole, suplimente alimentare, ceaiuri, alimente bio, siropuri, cosmetice bio, parafarmaceutice, aromoterapie etc, de la cei mai buni producatori.
    Misiunea noastra este de a va oferi o gama cat mai larga de produse naturiste care pot fi folosite de catre toate categoriile de varsta si pentru toate afectiunile.
    Longevitatea noastra pe piata naturale aduce cu ea o practica bogata in favoarea sanatatii dumneavoastra.
    Ceea ce mancam in zilele noastre nu ne mai garanteaza tot registrul de nutrienti imdispensabili activitatii normale a organismului.
    Suplimentele oferite de noi garanteaza o implinire a necesarului corpului dumneavoatra in scopul functionarii la paramentri optimi.
    Industria farma si cea cosmetica ofera preparate obtinute integral pe cale sintetica ceea ce produce probleme secundare multiple, unele foarte serioase.
    Efectele de care vorbim nu se regasesc la utilizarea preparatelor obtinute din compusi naturali.
    Incercam sa creem o legatura cat mai deschisa cu dumneavoastra, va furnizam consultanta de specialitate pentru realizarea unor recomandari personalizate in raport cu problemele sanatatii dumneavoastra.
    Urmarim retinerea clientilor nostri prin oferte si reduceri.
    Ineditul ofertei noastre consta in gruparea produselor in pachete tematice pe tipuri de afectiuni si la preturi promotionale.
    Viziunea noastra este ca toti oamenii pot fi sanatosi respectand principiile alimentatiei integrale, ale remediilor naturale, unei vieti active si gandirii pozitive.
    De aceea ne ghidam dupa motto-ul: "MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA".
    In blogurile din cadrul magazinului nostru online veti afla sfaturi folositoare pentru bunul mers al sanatatii dumneavoastra.
    Va invitam sa ne contactati telefonic sau pe emailul de contact al magazinului pentru orice recomandare ori sfat.

    RăspundețiȘtergere